Frissítő kávé kollagénnel, zöld kávéval és ganodermával

2012. okt. 22.

Belső ellenőr

ITJump Informatikai Kft.
Partnereinek belső ellenőrzési és informatikai szolgáltatásokat nyújtó szervezet keres az államháztartási törvény által előírt nyilvántartásban regisztrált, vagy a regisztrálás feltételeinek megfelelő belső ellenőrt.
A feladatkörébe tartozik (külső szervezetek számára szolgáltatásként) hatékony és végrehajtható belső ellenőrzési szabályzatok megalkotása, belső ellenőrzési ütemtervek elkészítése, elfogadtatása, ill. az előírt ellenőrzések végrehajtása.

Belső ellenőr

A pályázatra jelentkezhet, aki:
magyar állampolgár,
büntetlen előéletű,
az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény 121/D. § (1) bekezdésében említett miniszteri engedéllyel költségvetési szerveknél belső ellenőrzési tevékenységet végezhet (regisztrált belső ellenőr), vagy a regisztrálás feltételeinek megfelel,
folyamatosan részt vesz a belső ellenőrök kötelező szakmai továbbképzésén,
a belső ellenőrzési feladatok ellátáshoz szükséges informatikai felhasználói ismeretekkel rendelkezik,
Saját személygépkocsival rendelkezik.
Az állás betöltéséhez előnyt jelent:
belső ellenőrként szerzett gyakorlat,
magasabb informatikai felhasználói ismeretszint,
nyelvismeret (angol, német).

Munkavégzés helye: Budapest, Pécs, Szombathely telephelyek közül a jelentkező lakhelyéhez legközelebbi telephely, hatáskör országos.

Jelentkezés az állásra:
A pályázó rövid motivációs levelét, szakmai önéletrajzát, a végzettséget, szakképesítést, valamint a költségvetési belső ellenőri regisztrációját igazoló bizonyítványok, dokumentumok másolatát, bérigény megjelölésével várjuk elektronikusan az itjump1@profession.hu e-mail címre.
A kapcsolattartás érdekében gyors elérhetőségük (e-mail, telefon) feltüntetését is kérjük. A pályázót személyes interjúra, szükség esetén versenyeztetésre hívhatjuk be.

A beérkezett önéletrajzok feldolgozásának első időpontja 2012 október 15-e.